Linnen look inbetween gordijnen

Deze linnen of linnen look inbetween gordijnen zijn krimpvrij en kamerhoog geweven en voorzien van een loodveter. Deze transparante gordijnen vallen het mooist in een dubbele plooi. Inbetween betekent "er tussen in", het zijn dus semi transparante gordijnen die tussen de vitrage en de overgordijnen in zit. De inbetween gordijnen zijn meestal gemaakt van polyester garens omdat deze sterk en soepel zijn. Wanneer u overdag van buiten naar binnen door de gordijnen zou kijken kunt u hier niet doorheen kijken. ‘s Avonds wanneer de verlichting in uw kamer aan is ziet u van buiten door de gordijnen alleen silhouetten zijnde schaduwbeelden of schimmen van personen. Witte inbetween gordijnen schijnen minder door dan zwarte inbetween gordijnen. Onze inbetween gordijnen zijn kamerhoog tussen de 280 en 306 centimeter en zijn met een loodveter afgewerkt. De loodveter dient ervoor om de gordijnen extra gewicht te geven zodat deze altijd mooi in de plooi hangt.

Vitrage of voile zijn meest doorzichtige gordijnen waar u doorheen kunt kijken. Onze vitrage of voile voelt zacht aan en heeft een luxe uitstraling, is krimpvrij, kamerhoog en voorzien van een loodveter. Voor het mooiste resultaat adviseren wij een dubbele plooi. Voor extra hoge ramen boven de 280 cm is er ook vitrage, voile tot 342 cm hoog in off white voorzien van een loodveter. 

Gordijnen op maat gemaakt binnen 10 werkdagen. Alleen stof, op werkdagen voor 14:00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden.