Linnen look inbetween gordijnen

Onze linnen of linnen look inbetween gordijnen zijn krimpvrij en kamerhoog geweven en voorzien van een loodveter. Deze transparante gordijnen vallen het mooist in een dubbele plooi. Inbetween betekent er tussen in, het zijn dus semi transparante gordijnen die tussen de vitrage en de overgordijnen in zit. De transparante gordijnen zijn meestal gemaakt van polyester garens omdat deze sterk en soepel zijn. Wanneer u overdag van buiten naar binnen door de gordijnen zou kijken kunt u hier niet doorheen kijken. ‘s Avonds wanneer de verlichting in uw kamer aan is ziet u van buiten door de gordijnen alleen silhouetten zijnde schaduwbeelden of schimmen van personen. Witte inbetween gordijnen schijnen minder door dan zwarte inbetween gordijnen. Onze inbetween gordijnstoffen zijn kamerhoog tussen de 280 en 306 centimeter en zijn met een loodveter afgewerkt. De loodveter dient ervoor om de gordijnen extra gewicht te geven zodat deze altijd mooi in de plooi hangt.

Vitrage of voile zijn de meest doorzichtige gordijnen, u kunt er van binnen naar buiten doorheen kijken. Overdag niet van buiten naar binnen, mits het een lichte kleur is. Onze vitrage of voile voelt zacht aan en heeft een luxe uitstraling, is krimpvrij, kamerhoog en voorzien van een loodveter. Voor het mooiste resultaat adviseren wij een dubbele plooi. Voor extra hoge ramen boven de 280 cm is er ook vitrage, voile tot 342 cm hoog in off white voorzien van een loodveter.

Gordijnen op maat gemaakt binnen 10 werkdagen. Alleen stof bestellen, op werkdagen voor 2 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden.