Vouwgordijnen op maat

Van alle geschikte gordijnstoffen die in de webshop staan maken wij vouwgordijnen

Aangezien wij een vakatelier hebben is geldt dit voor bijna alle stoffen.
Selecteer bij uw stof het tabblad "Bestel vouwgordijn".

Vouwgordijnen bestellen

Algemene informatie over het systeem, hoe meet u de breedte en hoogte van het vouwgordijn

Linnenlook vouwgordijnen

Deze zijn wellicht 140 cm breed maar worden toch naadloos gemaakt. U ziet er dus niets van! De stofbreedte zal dan in de hoogte worden verwerkt en de hoogte zal aan de achterzijde bij de baleinen worden aangezet. De calculator berekent dit automatisch voor u. De stof bestaat uit polyester waardoor ze makkelijk wasbaar zijn. U kunt overdag en `s avonds niet door deze gordijnen kijken. Licht komt er wel doorheen.

Video vouwgordijn uitpakken, monteren en afhalen

Vouwgordijnen met design

Wij kunnen van alle gedessineerde stoffen vouwgordijnen maken. Sommige stoffen zijn maximaal 140 cm breed dan krijgen we een aanzetnaad in het midden maar we kijken dan eerst of we het design kunnen kantelen zodat we het toch naadloos kunnen maken. De calculator bij uw stof berekent automatisch het patroon, ook als deze gekanteld wordt. Bij een design kunt u beter het vouwgordijn laten voorzien van een voering omdat we het patroon dan door kunnen laten lopen aangezien we de baleinen dan in de voering maken.

Transparante vouwgordijnen

Door de transparante linnen look komt er genoeg licht naar binnen maar is het overdag niet mogelijk van buiten naar binnen te kijken. De stof bestaat uit polyester, krimpvrij en beter kleurvast dan natuurlijke stoffen. Door de transparante linnen look komt er genoeg licht naar binnen maar is het overdag niet mogelijk van buiten naar binnen te kijken.

Verduisterende en brandvertragende vouwgordijnen

De verduisterende werking van deze vouwgordijnen is mede bepaald door de kleur. Hoe donkerder de kleur des te beter de verduistering is. Deze stoffen zijn krimpvrij. De brandvertragende vouwgordijnen worden geleverd inclusief certificaat brandvertraging.

Op ons vouwgordijnsysteem geven we 5 jaar garantie!

Vouwgordijnen op maat gemaakt binnen 17 werkdagen. Alleen stof, op werkdagen voor 14:00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden.