Gordijnen op maat

Engelse cottage gordijnen

Engelse bloemen, dieren, fruit, klassieke, natuurlijke en Scandinavische gordijnen worden op maat gemaakt door ons vakatelier.

Engelse cottage gordijnen:

Gebloemde gordijnen waarbij de bloemen op de stof zijn geprint zoals de klassieke Engelse cottage bloemen, geven een gezellige en romantische sfeer.
Door de hoge kwaliteit vallen deze gordijnen schitterend in de plooi.

scandinavische gordijnen

Scandinavische gordijnen:

Scandinavische ontwerpen uit Noorwegen, Zweden en Finland hebben een strak ontwerp. Deze geometrische gordijnen geven een ruimer effect, vooral omdat lichte tinten worden gebruikt. We gebruiken alleen hoge kwaliteit katoen met kwaliteitskeurmerk.

Bamboe, jungle gordijnen

Print en patroon:

Veel van onze bedrukte gordijnen zijn vervaardigd door middel van digitaal printen. De veelzijdigheid en de onbeperkte kleuren van deze gordijnen zijn een groot voordeel. We maken onze eigen designs zodat we de prijzen voor u laag kunnen houden. Onze gordijnen zijn niet te vinden in woonwinkels. Design gordijnen zoals rechts afgebeelde bamboe gordijnen hebben een patroon. Dit wordt vermeld bij de stof en in de berekening van uw gordijnen. De patroontekening moet aansluiten bij het maken van gordijnen zodat het een geheel vormt. De calculator berekent dit automatisch voor u.

Gobelin gordijnen:

Rijke kasteel gordijnen, patroon geweven kwaliteit. Soepel vallend maar 50% zwaarder dan bedrukte gordijnen.

Gordijnen op maat gemaakt binnen 10 werkdagen. Alleen stof bestellen, op werkdagen voor 14:00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden.