Isolerende voering 95% verduisterend off white

Isolerende voering voor gordijnen off white, 95% verduisterend

€ 0
Exclusief BTW
SKU: UC28
Voorraadstatus: Uitverkocht

Isolerende gordijnvoering 95% verduisterend off white

Let op: Niet geschikt voor voering van gordijnen met een lichte kleur zoals wit, off white en room!! De achterzijde van de stof is gelijk aan de hoofdstof. De verduistering ontstaat doordat de stof uit 3 lagen bestaat. Een hoofdstof, een verduisterende, en wederom een hoofdstof. Door deze nieuwe techniek wordt tevens een uitstekende isolatiewaarde gehaald, De stof is glad. We hebben hiervoor gekozen omdat dit invloed heeft op het eindresultaat. De gordijnen vallen dan veel mooier achter de gordijnen. De stof is duurzamer dan lichtdichte stof met een coating doordat de stoflaag de coating beschermd.

GORDIJNEN LATEN MAKEN - LEES HET ONDERSTAANDE !

We hebben op veler verzoek de calculator geactiveerd zodat u voordelig een perfect isolerend gordijn kunt laten maken, MAAR... u kunt uitsluitende de gordijnen laten maken inclusief voeringstof. Selectie nr. 4 is dus verplicht! Orders zonder voering worden geannuleerd behalve als u het voor een trapgat wenst te gebruiken, vermeld dan trapgat bij opmerkingen. Dit omdat deze stof niet 100% lichtdicht is en wanneer deze in enkelvoud tegen de zon wordt opgehangen een lelijk beeld geeft. Vandaar dat deze stof niet geschikt is voor voering van witte of licht romige gordijnen. Wanneer deze stof gevoerd word met dezelfde stof bereiken we 100% lichtdichtheid en een superieure isolatie. Let op dit betreft een eenmalige actie!

Advies: Voor optimale isolatie zorg dat de gordijnen tot 1 cm boven de vloer komen. Doordat er verstelbare haken in het gordijn zitten kunt u deze naar beneden stellen zodat ze perfect aan de vloer sluiten. Immers de kou gaat over de vloer. - Lees hier alles over isolatie

Door het stikken komt een klein puntje van de zwarte lichtdichte coating mee welke zichtbaar zal zijn achterop de plooien, op de zijnaden, en op de stiknaad van de zoom.

Stof voering
Samenstelling 100% Polyester
Breedte stof 140 cm
Patroon in cm 0
Verduisteringswaarde 95%
Gewicht 300 gram per meter
Wasvoorschrift uitkloppen
Isolatiewaarde 5 sterren = uitstekend
Toepassing
Plooiadvies voor alle plooien geschikt
Voering advies n.v.t.
Geschikt voor vouwgordijnen Ja, als voering
Geschikt voor Meubelbekleding Nee
Martindale slijtagetest 6.000 wentelingen

Klant beoordeling

rianne hulzebos
Werkt echt
Via een tip van mijn medestudenten bij Curtaincy beland. nadat ik gebeld had wat ik het beste kon doen werd mij deze aangeraden. Resultaat, de gordijnen zijn super verduisterend en de isolatie werkt zeer goed. Voor in de slaapkamer een aanrader! :-) Ik heb voor deze gekozen omdat ik maar enkel glas heb en anders te veel warmte verloren gaat. En als student heb ik niet veel te besteden.
Hans
Echt hartstikke donker wordt het
Is iets minder off white dan gedacht maar werkt subliem! Stof is zeer glad. De stof is makkelijk te verwerken :-) Ben erg tevreden over deze voeringstof.

Beoordeel dit product.

U dient ingelogd te zijn om een review te kunnen schrijven. Klik rechts boven op inloggen en maak een account aan.