Online gordijnen bestellen

Gordijnen online bestellen. Het op maat laten maken van uw gordijnen kan eenvoudig wanneer u de volgende stappen volgt.

Welke gordijnen moet ik nemen?

Er zijn vele verschillende stofsoorten. Om het eenvoudig te maken kunt u de volgende link aanklikken welke opent in een nieuw venster met een de verschillen de toepassingen per stofsoort. informatie over gordijnstoffen

De stof in uw interieur bekijken

U kiest diverse gordijnstoffen uit en bestelt hiervan een proefstaal. Hierdoor kunt u thuis bij uw kleuren de juiste kleur en structuur bepalen. De kleuren kunnen per kamer anders overkomen doordat de ene kamer het koele noorderlicht heeft en een andere het zonnige zuiderlicht heeft. Ondank dat we de stoffen zo goed mogelijk fotograferen wijkt dit per beeldscherm af. U kunt natuurlijk ook ons bellen 0627128490 en vragen wat de beste of mooiste stof is voor uw kamer.

U heeft de juiste gordijnen gevonden, wat nu?

U heeft uw keuze gemaakt qua stof en nu bepaald u wat voor een uitvoering u wenst. U kunt hiervoor het beste onze pagina "gordijnadvies" bekijken, hier worden verschillende uitvoeringen getoond.

Meten is weten!

Vervolgens meet u de benodigde afmetingen op en hiervoor bekijkt u de pagina "hoe moet ik gordijnen,opmeten" Het gordijn wordt iets breder gemaakt dan u heeft opgegeven om het terugveren te voorkomen wanneer u de gordijnen sluit. Hier dient u geen rekening mee te houden bij de invoer! We houden het graag simpel. En nee, wij komen niet opmeten, dit kunt u echt zelf en bespaard u vele euro`s.

Berekenen van gordijnen

Bezoek de betreffende stof op de website, de naam van de stof staat op het label op uw proefstaal. Hier ziet u een gordijnen calculator. U vult de benodigde gegevens in en volgt de aanwijzingen. U ziet een berekening verschijnen waarin word uitgelegd hoe er is berekent. Tevens ziet u de verwachte afleveringsdatum, deze wordt bij 99% van de orders gehaald.

Bestellen

Vervolgens klikt u op "in de winkelwagen" en verstrekt u de benodigde gegevens. De gordijnen komen dan binnen 10 werkdagen bij u binnen. De gordijnen zijn al voorzien van de benodigde verstelbare haken of ringen al naar gelang uw keuze is geweest.

Controle

Ja, wij controleren elke order en wanneer we het niet eens zijn met uw invoer bellen we direct voor overleg en eventueel advies. U staat er dus niet alleen voor!

Gordijnen met afwijkende afmetingen?

U heeft wellicht een scheef of schuin raam, geen probleem. Meet het raam rondom op en maak een schets op papier met de afmetingen er op, fotografeer deze en stuur via whatsapp door naar 06 27 12 84 90 Vermeld uw gegevens en wij maken voor u een offerte op maat binnen 24 uur! Of gebruik het contactformulier in.

We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.