Groothandel in gordijnen, gordijnstoffen velours, linnen, inbetweens, designs, kindergordijnen en gobelin.

Curtaincy kenmerkt zich door eigen designs en unieke uni stoffen van hoge kwaliteit. De gordijnstoffen worden volgens ons eigen kleurengamma en kwaliteitseisen vervaardigd en importeren we per container. De designs van de stoffen laten we digitaal printen of weven volgens ons eigen inzicht. We kunnen direct uit voorraad leveren.

Stoffenspektakel, Stoffenbeurs, Stoffencircus

Curtaincy staat zelf niet op een stoffenspektakel, stoffenbeurs, of stoffencircus. Verkoopt u op één van deze markten dan kunt u een aanvraag doen om onze gordijnstoffen te kunnen verkopen. Wij hanteren een regiobeleid zodat uw "collega" niet dezelfde stof heeft. Staat u op een (internationale) stoffenbeurs dan kan hier maar 1 deelnemer per beurs onze stoffen vertegenwoordigen.
U krijgt uitsluitend na overhandiging van uw recente bedrijfsgegevens (KVK en BTW nummer) de prijzen toegezonden.
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 0627128490 om een afspraak te maken.

Luxe overgordijnen

Luxe gordijnen

Wat maakt luxe gordijnen? Vakmanschap van het atelier, een soepel vallende stof en een mooie diepe plooi. Maar al te vaak horen we dat de gordijnen een sluitpost zijn en dat deze voordelig moeten zijn. Toch is het een zeer bepalend element in uw huiskamer of slaapkamer. Curtaincy weet als geen ander wat luxe gordijnen zijn, vandaar dat wij uitsluitend hoge kwaliteit leveren gecombineerd met vakkennis van het atelier.

Curtaincy = luxe gordijnen!